Batik

De tijd vliegt

Stichting Ibu Indonesia is opgericht voor de grote vergeten groep: De moeders die hun kind moeten missen. Stichting Ibu Indonesia zet zich nu alweer twee jaar in voor deze moeders.

Om deze moeders te kunnen steunen zijn we nu alweer ruim 1 jaar geleden begonnen met het verkopen van batik producten.

Waarom batik? 

Omdat batik staat voor Indonesië.

Batik producten zijn niet alleen stijlvol en mooi, maar vertellen ook een verhaal. Elk motief heeft een  betekenis. Batik heeft veel verschillende stijlen en kleuren. Net als Indonesië is batik prachtig, veelzijdig en met een enorme diepte.

De boodschap van batik

Door batik te dragen en te gebruiken maak je een subtiel statement. De boodschap van batik wordt begrepen door wie hier naar luistert. Laat zien wie je bent en dat je trots bent op je afkomst. Ontmoet Indonesië in batik.

Stichting Jasmine 

De batik producten zijn te vinden op de website van Stichting Jasmine. Op deze website staat ook veel informatie over de achtergrond van de motieven. In de toekomst zal hier ook informatie te vinden zijn over andere aspecten van de Indonesische cultuur.

De opbrengst is voor sociale projecten in Indonesië, waaronder ook de moeders.

Samen

De batik producten worden ontworpen met onze partners in Indonesië en worden allemaal in Indonesië gemaakt. Zo dragen we bij aan de werkgelegenheid en zorgen we ervoor dat men een eigen inkomen kan verdienen.

Inspiratie

Het afgelopen jaar hebben we al veel mensen blij gemaakt en geïnspireerd met onze mooie batik.

Tot aan kerst zullen we verschillende producten en motieven laten zien voor leuke cadeau ideeën en meer inspiratie.

Bezoek de website van Stichting Jasmine>>>

 

error: