Corona

Het is een tijdje stil geweest maar we hebben niet stil gezeten.
De website wordt goed bezocht en we hebben al veel reacties binnen. Bedankt voor alle informatie die jullie met ons delen! Dit helpt ons goed op weg om moeders in Indonesië te vinden.
Als Stichting richten wij ons op DNA-onderzoek en het vinden van moeders in Indonesië.
Helaas is het door corona op dit moment niet mogelijk moeders te bezoeken in Indonesië. Ondanks dat we geen tijd te verliezen hebben, willen we de moeders die toch al vaak in kwetsbare omstandigheden leven, niet extra in gevaar brengen door ze te toch te bezoeken.
Vorig jaar hebben we via MijnRoots gegevens ontvangen van 14 moeders die via een zoektocht gevonden waren, maar geen DNA-match hadden met de geadopteerde. Deze moeders gaven aan dat zij wel een kind voor adoptie hebben afgestaan. Wij willen hen helpen hun kinderen te vinden. Voor deze moeders hebben we DNA-kits geregeld. Twee moeders van de lijst hebben we inmiddels bezocht. De overige 12 gaan we bezoeken zodra corona ons dit weer toestaat.
Hoewel we de DNA-kits voor hen klaar hebben liggen, zoeken we nog wel geld om de onkosten in Indonesië (reis-en portokosten) voor onze vrijwilligers ter plekke te kunnen voldoen.
error: