Semarang en Ambarawa

We kunnen weer zoeken!

Gelukkig gaat het weer beter in Indonesië met corona. De afgelopen weken hebben we weer een aantal moeders of hun directe familieleden een DNA-test kunnen aanbieden.

We merken dat de moeders en hun familie in Indonesië hier erg blij mee zijn. Dit geeft hun de kans hun kind te zoeken en te vinden.

We proberen per regio zoveel mogelijk moeders te bezoeken zodat we de kosten laag kunnen houden.
Het DNA sturen we op naar MyHeritage zodat iedereen die in deze databank geregistreerd staat direct zelf kan zien of hij/zij een match heeft.
Ook als we de familie (zoals deze vermeld staat in het dossier) vinden, kan het zijn dat uit de DNA-test blijkt dat er geen match is. Baby’s zijn dan omgewisseld in het kindertehuis of bij de adoptieprocedure zijn documenten van een andere vrouw gebruikt (zogenaamde “acting mothers”). Door het DNA direct in MyHeritage te registreren heeft ook in deze situatie de moeder een kans haar kind terug te vinden.

Heb je je de vrouw die als moeder genoemd staat in het dossier gevonden maar was er geen match na een 1-op-1 test?

Meld haar aan en geef haar de kans DNA af te staan voor MyHeritage, zodat ze de mogelijkheid krijgt haar kind terug te vinden.

Onze volgende zoektocht gaat naar de regio Ambarawa en Semarang.

Ken je moeders van wie het DNA nog niet is geregistreerd bij MyHeritage of heb je andere gegevens die ons kunnen helpen in onze zoektocht naar moeders? Laat het ons weten. Wij kunnen helpen.

Of wil je meer weten over je eigen achtergrond en mogelijkheden? Laat je dossier gratis door ons analyseren en krijg meer inzicht in je verleden.

error: